Nejnovější recenze ze sekce Sprchové hlavice
Výhoda je hlavně v tom že se mi podařilo nahradit původní sprchovou hlavici od jiného dodavatele kde vzhledem ke gumovému tlačítku hlavice byla nefunkční.
Dobrá hlavice ale pokud máte hodně tvrdou vodu,tak bude během krátké doby ucpaná....
- krásný design
- pevný materiál
super za super cenu
- Zatím spokojenost
- Sprcha má 5 funkcí proudu vody, nejjemnější je téměř rozprašování, kterým se ale krásně umyjete. Takže maximální úspora teplé vody
žádná
- Kvalitní úsporná sprcha. Doporučuji.
- doporučuji, malá, lehká a teče silný proud vody
- Moderní, tenké tělo
- Oproti staršímu typu Tempesty má tato hlavice podstatně slabší proud vody (asi vlivem omezovače průtoku) - musel jsem vyměnit za stejný typ bez omezovače. I ta má slabší proud, ale je použitelná. Vše ale asi závisí na vstupním tlaku a průtoku, takže doporučuji vyzkoušet.
Sprcha nemá omezovač průtoku vody, dokážu si proud regulovat sama. Rozměry jsou impozantní, mám dojem, že se sprchuji pánvičkou. Jinak voda teče, tři různé proudy jsou fajn, chybí mně přímý úzký proud, který vyvine dostatečnou bodovou rychlost.
- Cenově dostupná. Nemá chybu.
O.K.
- Výborný tlak
- Nízká cena
- Funkční
- Pro nenáročné
Sprchová hlavice je za svou nízkou cenu naprosto dostačující. Hlavice má menší odvod, než jsem byla zvyklá, ale to vůbec ničemu nevadí. Nenabízí žádnou přidanou funkci ani různé úrovně trysek, prostě obyčejná sprchová hlavice. Neprotíká a pasuje na standardní hadice. Bílá barva se mi původně moc nelíbila, ale začínám si zvykat, alespoň se tak rychle neošoupe jako klasický pochromovaný plast. Kvalitní výroba, nikde žádné nevzhledné plastové spáry. Ideální například do veřejných sprch nebo pokud nechcete moc utrácet do pronajatého bytu :)
- Opravdu úsporná
- Asi cena
Kupoval jsem to s lehkou nedůvěrou, ale je opravdu úsporná
a komfort je téměř stejný jako u normální. Je třeba si zvyknout, že teče jen ze středu, ale není to na závadu jen o zvyk.
Měřil jsem několikrát průtok při různém proudu, ale 6litrů
to nepřesáhlo.
Uchycení madla do staré vidlice nemá zarážku, ale počítal jsem s tím
- splnila mé očekávání,vynikající
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »