Nejnovější recenze ze sekce Sprchové hlavice
- 50 procentní úspora
- kvalitní
- Optimální rozsah
- Proud vody
- Vyšší cena než konkurence
Sprchová hlavice nerozstřikuje vodu širokým kuželem ale spíš proud soustředí na jedno místo, což mi vyhovuje. Průměr jednotlivých trysek je ok, takže není třeba zapínat vodu naplno ale současně voda nestříká z jednotlivých trysek pod velkým tlakem.
Ve spojení se sprchovou hadicí Novaservis SILVER/151,0 ve spoji teče i při maximálním utažení a je nutné přidat ještě jedno těsnění. Je to ovšem chyba hadice, takže hadici SILVER/151,0 nekupovat!
- všechny druhy trysek opravdu fungují pěkně
Perfektní. Malá hlava mi vyhovuje. Proud je příjemný a měkký. Jsem nadmíru spokojená.
Funguje jak má.
Prozatím dobré uvidíme jak dlouho vydrží
- úspora vody
cena
- možná regulace tlaku
- úspora vody při sprchování
- nízká cena - ovšem i nižší kvalita
- levné provedení ala China
- po ukončení sprchování, zůstane v hlavici voda a nejde ji odstranit jinak, než odšroubováním hlavice a vodu vylít = naprosto nepraktické řešení
- filtr v hlavici se časem zanese a pokud se nevymění, lze předpokládat vznik vodního kamene a jemné otvory trysek se zanesou - jeden náhradní filtr je k hlavici dodán, ovšem další nové asi neseženete ...
- poměrně těžká hlavice - vhodné pro betelnější držáky
Výrobek nedoporučuji. Doporučuji se poohlédnout po dražším a snad kvalitnějším výrobku ...
Funguje přesně jak má, podle recenze.
![Optima OPE022](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/9fc/9fc346a957e3b311bed9652489d5a718--mmf100x100.jpg)
Optima OPE022
Jiří J.
Přidáno: 10. března 2024
(naposledy upraveno 10. března 2024)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
Velká hlavice s třemi funkcemi a pěkným designem. Doporučuji.
- příjemné sprchování
vrtulka více méně na ozdobu, pouze na efekt.
![AVITAL 10390795](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/01f/01fb0d7113b9b7bb63c6bf876a9f1af9--mmf100x100.jpg)
AVITAL 10390795
Přidáno: 9. března 2024
(naposledy upraveno 4. dubna 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- Velká plocha, hezky vypadá
po prvním použití výborná
- Opakovaný nakup - naše nejoblíbenějši
- PowderRain krasne predava teplo
- Tři provozní nastavení
- Dá se použít pro lokální vodní masáž
- Otřepy u výlisku trysek, rozbíjí vodní proud.
Vzhledově vyhovující, funkční a lehký.
Za požadovanou cenu dobrá koupě.
potřebovala jsem co nejdříve sprchovou hlavici podobnou té, co se mi rozbila a našla jsem tuto, je opravdu úsporná, akorát v ní zůstává voda a tím je hodně zatížená po zastavení vody, tudíž těžká, ale je to jen o zvyku. Jsem s ní spokojená.
- levný produkt