Nejnovější recenze ze sekce Sprchové hlavice
jake zkusenosti chcete psat ke sprchove hlavici ?? :) barva je dana , funkcnost je jasna - nevim, co dodat. Vse ok. Jsem spokojena :)
Funguje dle popisu
Pěkná, úsporná
- Úsporná hlavice
- Bezvadná funkce s průtokovým ohřívačem i při slabším tlaku
- čtyři druhy proudu oproti deklarovaným dvěma
- hlavice je perfektní
S produktem jsem velmi spokojena, již jsem jednu sprchovou hlavici měla a používám ji a jsem s ní velice spokojena, proto jsem si objednala ještě jednu. Je to perfektní výrobek.
- šetří vodu
precizní, kvalitní, nekape
- přijemné sprchování s průtokem 5-6l/min
- nevím
Zakoupil jsem kvůli úspoře vody do sprchového koutu. Hlavice má možnost přepnutí dvou proudů (jemný a trochu ostřejší). Tak uvidíme jak se osvědčí.
Výborný
tohle nemá chybu-doporučuji
Uspokojil.
Sprch. hlavice je prima, ale není kvalitní. Protéká, netěsní
Jsem velmi spokojená, po obdržení jsem hned
použila.
- Dá se umit trochu
No docela co říci proud vody nic moc na starou to furt nemá a to je už druhá sprcha z Alzy tak asi jinde bude možná lepší
- Prostě funguje, s Grohe jsem dlouhodobě spokojený.
- Kupoval jsem to do domu, kde je menší tlak vody a krásně tu funguje
- druhý typ sprchování není jen pár středových trysek ale tak půlka, spíše celý vnitřní okruh
- Pěkná měkká jemná sprcha při proudu z velké hlavice
- Líbilo se mi, že tam bylo i nové těsnění s filtrem. Při montáži jsem viděl, že staré těsnění toho mělo už dost tak se to hodilo.
- To logo je malé a skoro neviditelné a přitom to stálo tolik peněz
Rozhodně doporučuji, je to velký upgrade oproti malé předchozí hlavici co stříkala všude možně.
Optima OPS021
Přidáno: 27. prosince 2023
(naposledy upraveno 29. prosince 2023)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
Ze 3 funkcí používány 2, úzký paprsek na vyplachnutí zadku a nejširší běžně. První se zlomil krček při pádu, doufejme že další vydrží déle.
- Praktická hlavice. Několik stupňů nastavení tlaku vody. Možnost zastavit vodu při sprchování během mydlení (nemusím se natahovat ke kohoutku vody ) = velká úspora vody....
- Funguje jak má
APT AG176
Jozo
Přidáno: 22. prosince 2023
(naposledy upraveno 22. prosince 2023)
Zakoupeno v GOGUshop.cz - Originální dárkový eshop
- hodne vody proteka sprchov
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »