Nejnovější recenze ze sekce Sprchové hlavice
- Funguje lepší než jsem čekal
- Inovativní provedení
- Úspora vody
Hlavice je velmi těžká - bohužel mne nenapadlo podívat se při objednání na hmotnost.
Rozšířené držadlo je tlusté a pro drobnou ruku nevyhovující.
- Krásná sprchová hlavice, velmi příjemný plast, příjemně se drží a vypadá moc dobře ...
- Hezký vypadá, snadné přepínání proudů vody
- Žádná
Jsem spokojena
- vhodné na erotické masáže
- Design
Tak jemný a přitom prutký tlak je super
- Poměrně kvalitní a velká sprchová hlavice
- Není úsporná, abych dosáhl stejného proudu vody, jako s předchozí menší sprchovou hlavicí, musí být průtok vody na max, tedy více než 2x větší.
- Nedokáže udělat ostrý proud vody
I když má 5 režimů, nedokážu na této hlavici udělat prudký proud vody. Aby voda tekla pod tlakem, je třeba max. průtok vody, takže spotřeba vody vzrostla na dvojnásobek.
Za málo peněz, hodně muziky jak se říká :) i při nízkém tlaku vody je proud dostačující :)
- Produkt je bezvadný,jsme spokojeni
- Je super
- Opravdu šetří vodou
Je to super , máme slabý tlak vody , opravdu to skvěle sprchuje.
- Úspora vody,stop ventil
- Šikovná do ruky, voda necáká po celé koupelně
Zabudování brusného kotouče na hrubou kůži ve sprše je dobrý nápad
- autonomní napájení (vodou, která proudí hlavicí)
- okamžité měření teploty vody indikované hodnotou na displeji i barvou LED osvětlení
- příjemná velikost
- V popisu uvedeno " 2 varianty sprchového proudu". Ale to lze zvolit jen jednorázově při montáži hlavice (2 varianty průměru těsnění)
Výborné funkce zobrazení teploty vody ve ºC a barevné LED podsvícení proudu vody ocení malé děti i dospělí.
- Hezký design
- 3 možnosti proudů
- Dobře se drží
Celková spokojenost. Objednala jsem ještě jednu, akorát s vyšším průtokem vody
![SAT SATWTSHS4](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/23f/23f1c6118d00e58d0e757fc3019b349a--mmf100x100.jpg)
SAT SATWTSHS4
Přidáno: 25. září 2023
(naposledy upraveno 25. září 2023)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
- brusný kotouč je malý a při běžném tlaku vody se i při mírném přitlačení zastavuje
- Rychlé použití